Imorse när klockan ringde 05:25 var jag SÅ INTE SUGEN på att stiga upp & ut i kylan. Men eftersom jag hade lovat Gabbi så var det bara kliva upp. Jag är för stolt för att vara “den late” så march iväg. väl på plats så väntade jag … Och väntade sen gick jag själv på prommis. Med 1 handske & köldskador. Bra där Sara. Visade sig sen att Gabbi spillt mjölk hemma och försökt springa ikapp mig fast jag tog en annan väg. Vi har ringt om varandra så om ni sett 2 stycken vilsna tokar fara omkring vid 6 tiden imorse så var det troligtvis vi :D

Mätte midjan & ligger nu på minus 15 cm så det är ju skönt. Tränade i tajta kläder igår på gymmet bara för att avskräcka mig själv från hur jag ser ut. SJÄLVKLART så var det ju massor med folk där då igår. Suck. Pinsamt. Ajja. Så är det ibland. (vet att det bara är jag som tänker på det)  Jag ska ju ändå inte se ut såhär om ett halvår ;)

 

Share →

2 Responses to 2 vilsna förvirrade morgonsjälar!

 1. Juan skriver:

  yeah “embarassed” i bet deep inside you you liked the attention, huh? haha

  jokes aside, minus 15 cms of waist.:that’s a great improvement :D congrats

  see how you’re making it the way you want? keep on the good track!

  hugs

 2. Johanna skriver:

  Du var säkert skitsnygg i dina tighta kläder! Men vet hur det känns.. Jag hade den känslan häromdagen och det var självklart huuuur mycket folk som helst på gymmet när jag provtränade i mitt nya (lite för tighta) linne.

  Och du, jag är så avis på ditt hårsvall! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.