Fredag:

Fredagsmys med grannen på gymmet! Sen twillight & somna 21:00

 

Lördag:

Kolla tiden. Grannen ringde hysterisk & skrek till mig. Int euppskattat tydligen hehe ;)

Hängde på låset kl 06:00 på BAK när dom öppnade & såg på tv & cyklade. Hardcore jävla cykel!!

Okej mkt socker i sorbet också men bättre .. BETYDLIGT bättre än 1 ben & Jerrys. Detta var det ENDA jag gottat i veckan. Eller nej en cola light också.

 SÖNDAG

Prommis med kent sen 2 ökningar på gymmet trots smärta? Hur hänger det ihop? Kanske för att man anstränger sig mer då efetrsom man vet att chansen finns att man inte gör så bra ifrån sig. Sen även lite kvalitetstid med Ann!

Iblans går det bra Ibland blir jag tokig av dieten. Inte för att det är jobbigt utan pga. Suget. Det rä mitt stora problem. Anledningen till att jag inte  uppdaterar lika frekvent med vikten är helt enkelt för att jag har kommit in i det skedet där jag går in i mig själv. vill bara fokusera själv på träningen & så var det sist jag gick ner också mycket. Då slutade jag skriva om siffror. Men det kommer väl snart en uppdatering. Resultaten kommer ju fortfarande på löpande band. Imorse gick jag med Gabbi på prommis. Frös häcken av mig ordagrant!!

 

Fick även veta att P eventuellt flyttar tillbaka till stan! Wii!, Träningsbuddie !!! Iofs svårt för mig att ha ngn sån då jag tränar på så många olika ställen.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.