Jaha.. Som jag misstänkte. sprickor i revben. Troligtvis inte så stora för jag kan utföra en del utan smärta men djupa andetag går inge bra eller harkla och hosta. Blev rådd att inte träna på 6 veckor men då jag förklarade att det INTE var aktuellt så fick jag lite tips. Anledning till ont i nacken är för att jag går & spänner mig.

- Knapra värktabletter
- Om det känns bättre så andas inte under övningarna (Det hjälpte faktiskt.)
- Inte glömma att andas djupt hemma så jag inte får lunginflammation (har INTE tid att vara sjuk)

 

Alltid är det ngt. Suck. Fast det kan ju som sagt inte vara några stora sprickor för såå ont har jag inte. Men vi kan ju konstatera att det inte är det bästa att tappa en skivstång med vikter på revbenen. Don´t try this at home people..

Klarade ju morgonprommis med Gabbi idag ;)

Share →

5 Responses to Alltid är det ngt

 1. moster skriver:

  bara du lyssnar på kroppen, du känner ju själv vad du orkar, men du måste ge det en chans att läka, du kan inte köra för tungt, och vissa övningar kanske får vila ett tag, puss stumpan

 2. Antonia skriver:

  Du är grym tjejen som föregående säger ! Ta de lugnt och tänk på att du ska hålla, vet att du är som mig i många lägen blir grinig när de inte går som fröken vill ! ;) sen så får du snart komma ner och hälsa på lilla mig ! Pussar <3

  • Saraisaksson skriver:

   tack gumman! jag ska ta det lugnt.. även om jag lider av lite antonia-gener att gå all in ;) Jaa gud så kul det hade varit! Bara jag tar mig lite längre i dieten så det blir lättare att åka iväg nånstans pga rutinerna så kommer jag till diig / er <3

 3. Juan skriver:

  just have a speedy and great recovery, that’s what matters now :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.