Men Seriöst… Jag vägrar ha det såhär. Bort med skiten. Nåja.. Morgonen gick inte som jag tänkte mig. Ingen morgonprommis pga. smärta ( är väl bara för att jags krev igår att det inte fanns några ursäkter) så jag får fint sätta mig & cykla ikväll framför tv:n.. Försov mig dessutom rejält då jag inte ställde om klockan. hann till jobbet i tid men jag ser ut som ngt bilen släpat bakom sig. Så hem & fixa till sig innan gymmet.

Ja jag är en av dom. En av dom som sminkar sig inför gymmet.. & jag tycker det är SVINkomiskt när folk sitter & säger “på Stepin i stan är det fullt av brudar som bara sminkar sig osv” då brukar jag bara le & förklara att jag är en av dom. Jag tycker inte det är ngt konstigt med det? , Sen att man inte står & speglar sig & sina fransar var ju en annan femma. När jag väl är där så tränar jag. Men det är helt enkelt såhär. Jag sitter inlåst på ett kontor hela dagarna. träffar sällan folk. Umgås inte speciellt ofta med folk heller. Går aldrig på stan & fikar i princip. Mitt ställe att träffa folk är på gymmet. Därför fixar jag till mig ibland. Inte alltid. Jag dör inte av att träna osminkad. Men ibland kan jag tycka det är fräscht att fixa till sig. Måla dit lite ögonbryn, lite concealer så man inte ser så trött ut osv. Min hud hatar det då jag är allergisk mot smink & får akne direkt men ibland är det värt det :D

Är det bara jag som kan dra på lite smink ibland inför gymmet? äh erkänn nu tjejer…

 

Okej kanske inte är såhär sminkad på gymmet direkt.

Share →

11 Responses to Jag är en av dom

 1. elin skriver:

  Jag har inte gillat att gå på stepin i stan (varit på nordpoolen ist) enbart för att tjejerna sinte har varit särskilt trevliga, tittat snett och varit väldigt tillfixade. Jag sminkar mig absolut inte när jag går till gymmet men jag tvättar inte heller bort det jag haft under dagen. Självklart ska man ju känna sig bekväm även på gymmet och vill man sminka sig så – var så god. Dock har det skett en attitydförändring. Jag blir faktiskt hälsad på och det är fler leenden och färre sminkade dryg-apor (ursäkta uttrycket). Men det är inte längre massa tuttelisor som viftar med håret och skumpar boobsen på löpbanden i 20 min och slutar innan dom blir svettig och ofräsch. Kom hur sminkad du vill men var trevlig och gör det du ska göra.

  Måste tillägga att personalen är freakin amazing på sensia/stepin!!!!

 2. Dynamite skriver:

  Förut sminkade jag mig alltid när jag skulle på gymmet, dels för att jag ville vara fin men även för att jag tycker att jag svettas mindre i ansiktet då. Sen tyckte jag det var så jobbigt med en massa karlar som kollade in när man tränade, och skulle de väl kolla så ville jag på nåt sätt se någorlunda bra ut. Löjligt, jag vet! Idag tränar jag på tjejgym, osminkad och torkar bort all svett i ansiktet med handduk. Men ibland får jag gode lust att dra på lite smink. Förstår dock inte varför folk bryr sig i om andra går sminkade på gymmet eller inte, det är väl upp till var och en? Man tränar ju inte sämre bara för att man har smink i ansiktet! :)

 3. Juan skriver:

  it calls my attention: doesn’t your make up bother you when you workout? i’ve always consider it highly unpractical, even girls at my gym are against training with some make up on! haha (tho, they do put some after they finish).

  On the other side, it surprises me to know you ain’t that sociable. we’re kind of similar in that matter, at university and work i don’t usually talk too much with people or socialize, we’re pretty alike. but anyway, it’s not bad to have your own socializing spot, at leat in the gym yo’re with your own kind and it’s more comfortable for you, right? :)

 4. Clara skriver:

  Vet du vad jag kom på en helt annan grej när du sa att du får acne av smink i fejset! PROVA I.D BARE MINERALS!!!! finns inget bättre om du har känslig hud på typ alla sätt å vis. Då får din hud andas och det e inge klet osv. Den e svindyr men räcker säkert 6 månader för dig som inte sminkar dig varje dag.
  En kabuki borste samt en liten i.d bare minerals så har du aldrig vart lyckligare! HAHA :p Bara ett litet tipsis :)
  ps. ja behöver inte ens kommentera ang smink på gym, man får ha hur mkt man vill och hur lite man vill! bara man mår bra själv :) puzzzkräm

  • Clara skriver:

   ps 2. Jag brukar alltid passa på att köpa min när jag får 20%-lapp från kicks. Det underlättar priset lite iaf!

  • Saraisaksson skriver:

   Hej gullet! Har provat dom & tyvärr…. Får jag acne av den också :( Helt omöjligt men ska prova foundation av min hudterapeut nu & se om den funkar bättre! :D Puss & kräääm

   • Clara skriver:

    nähä :O äre sant! åh va trist :( jaa hoppas att du hittar en som är bättre då för din hud :) lycka till!! KRAM

 5. Caroline skriver:

  Har helt missat detta inlägget och jag som ÄLSKAR smink kan inte låta bli att kommentera :)
  Jag skulle personligen ALDRIG sminka mig innan gymmet pga att även icke portilltäppande smink täpper till porerna när man svettas och BAAM så har man tusen finnar i fejjan, slår aldrig fel (för mig alltså men jag får ju panik över 1 finne, haha töntigt, jag vet). Dock ids jag verkligen inte tvätta bort sminket om jag redan är sminkad, då åker det bort direkt jag kommer hem istället :)
  Så sminka dig du, alla gör ju som dom vill :)
  Du är ju dessutom en sån som faktiskt gör något på gymmet, jag har vänner som sminkar sig innan gymmet bara för att det är så mycket speglar och sen gör dom inget annat än att spana in sig själva hela träningspasset, DET om något är sjukt störande!

  • Saraisaksson skriver:

   Ja jag tror att det är det som många menar alltså att tjejer sminkar sen sen inte gör ngt på gymmet :) men det låter så komiskt varje gång :) jo det där emd att täppa igen porer känner jag till och jag SKA ju egentligen inte sminka mig på gymmet men jag kan bara inte låta bli ;) vet du ngt bra märke man kan ha som är bra för allergiker?

   • Caroline skriver:

    Bare Minerals ska ju vara bra men såg i tidigare kommentarer att det inte funkade heller. Har du testat TiKei? Om inte så har jag lite prover du kan få så slipper du köpa en hel burk och sen funkar inte skiten :)

    • Saraisaksson skriver:

     Nej har inte testat tikei jagtestar gärna lite !! :D supergulligt! jag skriver på fejjan mitt nummer osv !kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.