Efter ca 3,5 månader av torr havregrynsgröt & äggvitor (som egentligen är helt okej frukost enligt mig) Kan jag ärligt säga att längtar till hotellfrukosten i Göteborg under Luciapokalen. Jag kan ärligt säga nu att jag kommer att UNNA mig den lyxen. Av hotellfrukost……. Har även unnat mig ett dubbelrum fast jag är själv! Underbart! :D

Tänk att en frukost kan vara så efterlängtad. Nu är det inte så att jag går & tänker på det hela tiden. Men ibland dyker det upp i mitt huvud. Att jag saknar frukt. Saknar bär. Mmm!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.