Vet ni vad jag tycker är jobbigt? Alla som ska predika (för det är så jag upplever det) hit & dit alla negativa aspekter med min såkallade. “hobby”. En del är rädd att jag ska förstöra knäna då jag haft mkt problem med dom i flertal år. Guess what? Sen jag började styrketräna “på riktigt” så har jag har knän som är bättre än aldrig förr. Troligtvis för att jag varit så överörlig & musklerna har stabiliserat knäna. Dom är oroliga i get that.

Men när folk börjar kommentera att jag FÖRSTÖR min kropp för livet. Vad exakt är det jag förstör? först fick jag höra att jag kommer få framfall i underlivet pga hur jag “krystar” vid passen. (tack för att ni bryr er om mitt underliv, värmer) Sen var det att jag förstöra mina bröst (som att dom ändå inte blir förstörda vid graviditet, viktuppgång osv, vem har sagt att jag ens vill HA ett par bröst, och vill jag nu ha det så har jag hört ett rykte att man kan köpa ett par också om det riktigt krisar?) Sen var det att jag tappar  min kvinnlighet. Vad exakt är kvinnlighet? Finns det ngn mall för det? Isf vill jag ÄNDRA på den. Sen var det att jag kommer se ut som en man…. Skärp er. Kom igen?

Man behöver inte trycka upp alla negativa saker man kan hitta om ngn sport till folk bara för att det finns.

Är det ngt som förstör min kropp så är det så som jag hållt på förr med den. Det om ngt var ju plågeri.

Share →

7 Responses to Ngt jag tycker är jobbigt

 1. Mogge skriver:

  Mycket bra inlägg Sara..You go girl <3

 2. Mia skriver:

  Haha ja nog finns de ju folk o frågor till allt !

 3. Dynamite skriver:

  Hahaha, alltså vad är det jag läser?!?
  Dear lord, when will people learn how to mind their own fucking busniess, NOT others!

 4. bob skriver:

  Cry more? Du tar uppenbarligen åt dig.

  Kanske du känner lite själv att du börjar se ut som en man?

 5. Lisa skriver:

  Folk tror sig veta så jävla mkt. Om folk bara kunde sköta sitt och sluta wina om andras liv. D e samma sak med vår hundsport, folk tror att d skadar hundarna å hit å dit. Okunskap handlar d om! Varför kan man inte fråga om man undrar istället för att snacka skit?

 6. Juan skriver:

  what the hell? :/
  see? that is exactly, EXACTLY what i mean every time i explain people why i admire you muscular women so much: the rest of the people say this and that as if they are real authorities when it comes to say “what you should look like” or “what you should do”. Too hell with these people. They skip the fact that, to go on this road, takes a lot of guts and willpower to endure not just the pain of a hard workout but also the bullshit from people.

  More than to feel pissed off because of comments of people who have no idea what involves to have muscles, you should feel proud of yourself. Proud because you are brave enough to go aaaaaaaaaall the way into your training, to get big, to get strong and to compete (if you will) no matter what.

  The more criticism you get, the more you thrive, since you go on a road people is too scared to walkthrough while you are more than happy to go on it.

  STEP UP! :D

 7. Cathrine skriver:

  Fan sara! Du är stark (mentalt och fysiskt) och gör fan det som många andra inte vågar -går din EGEN väg! Och de som orkar kommentera och bry sig hur man “inte ska vara” eller “ska vara”, har tydligen för lite att tänka på och borde skaffa en egen “hobby”.. Du har ett mål och kommer nå det pga din motivation och hårda arbete! Kör hårt tjejen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.