Walking the green mile to the gym ! Här är alltså källargången till ett av gymmen där jag tränar. Såhär ser det ut !:)

Inte stort, inte mkt. Inga fönster. Men detta gym blir mig mer och mer kärt jämfört med dom andra gymmen. :) Kanske är det för att det finns spotify , dator & högtalare så man kan som jag & Malin gjorde igår. Dundra på med festmusik? eller för att det är KLINISKT städat där jämt. Fräscht. Kanske för att man känner många där? Don´t know. 50 :- / månad för tjejer , inte helt fel va? När det var handboll på tv sist så vilel alla på gymmet ha det påslaget. så blev det. Härlig stämning :) När jag skaffade kortet i början så tänkte jag men hur i helvete ska jag kunna vilja träna här. Men nu väljer jag helst det. Man är lite mer ifred även om det är fullt med folk ibland.

 

Share →

3 Responses to Ett av gymmen

  1. Cathrine skriver:

    BAK, det är ett jordnära ställe! :)

  2. Juan skriver:

    looks nice. mi gym se encuentra dentro de una escuela y esta lleno de fierros oxidados, haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.