Lördag & jag står i kosttillskottbutiken idag :) ställde mig på vågen & det gav dagens stora smile! Det rör sig neråt. ner ner ner ner vill ha mer. Det kommer. Idag är det ben .. Både måndag & lördag borde vara kriminellt att ha ben på dom dagarna och jag har på båda denna vecka. Hemskt….Jag har mitt kortsiktiga mål som jag mantrar hela dagarna. När jag sitter & biter på tv-kontrollen är det de målet jag har framför mig i skallen.

Snart kanske jag tillochmed tränar i linne igen. Evigheter sen. Eller ja i somras tog jag nog v mig i källaren till linne ngn gång. om ca 5 kilo till så vågar jag nog visa chubby-me i mitt nya better bodies linne ;) LÄNGTAR !!! Det som är bra att träna i stora jackor och t-shirts är att man ser större skillnad när man väl ställer sig i linne hemma varje gång :D

Share →

3 Responses to Goals

  1. How are you whtup friends see ilke miss staten island good hot body from love kisses you my one doing and was the is and bodybulidingbig women and will me number come new york one a house sex baby marry ok p.s was the up soon ilke women the

  2. Roger skriver:

    Fan va gla ja blir när det går framåt för dig
    Rajd ån!
    Ragwald den förskräcklige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.