I helgen får jag spendera lite tid med min Bästis! BFF , partner in crime, vapendragare. Kalla det vad ni vill! Hon har flyttat så måste få höra allt! annars så efterlyser jag min andra vapendragare Linda A.K.A “grannen” vart är du? Gårdagen var den mest hektiska arbetsdagen på ett år tror jag. Jobbade över & som tack för att man gör det ngn gång (väldigt sällan) så får jag en bonus, sånt uppskattas himla mkt! :D   Blev ingen morgonpromenad imorse då jag är helt slut & får ta den imorgonbitti ist så jag får ihop mina 5 st morgonprommisar.

Mmm.. Mumma! :D for real! & lär bli ännu godare med potatis sen! Bara synd att hela lägenheten luktar ve & fasa nrä man tillagar torsk.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.