Jiises. Imorgon är jag inne på 100: ade dagen på dieten. lagade torsk igår med risk & sparris samt tomater. Så det blir det nu i veckan. Luktar skit hemma ordagrant… Idag fick jag jordens svåraste uppgift av min vän Malin… Jag ska vara barnvakt en hel timme (1) hur ska det gå? ;)

Imorse var jag sååå nära att inte stiga upp för jag bäddade ner mig igen. funderade. Steg upp gick på toa, funderade lite mer. Sen klädde jag på mig & åkte & mötte Gabbi! Fick ett morgonhångel av hennes hund sen var jag back in the game. Igår fick jag på mig jeans för första gången sen december förra året. (kan även vara januari) Jag har alltså gått i leggins i ett år. (kommer säkert fortsätta med det) Men längtar nå så FRUKTANSVÄRT tills jag kommer i dom andra paren. Kom i dom som satt vid höften . Nu är nästa mål dom som satt vid knäna.

 

små små mål gott folk. Det som gäller

 

Share →

2 Responses to Dag 99 på dieten

  1. elin skriver:

    Åh vad du är duktig Sara!!!!!!!! <3 <3 <3
    Så härligt!

  2. ss skriver:

    Önskar ja hade din styrka å glöd! Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.