Helt klart min sämsta sida. Alltid varit. Svaret på frågan varför jag inte lägger upp så mkt formbilder är helt enkelt för att man inte ser så mkt som ni ser ovan? Mestadels fett (som jag jobbar på) hoppas ryggen ser bättre ut om ytterligare  15 kg ner. Ska be grannen ta klarare bättre formfoton. Nåja jag bjuder på denna. Så minns hur jag ser ut nu för såhär ska jag INTE se ut om ett halvår.

Share →

6 Responses to Ryggen / min sämsta sida

 1. Micha skriver:

  Jag ser det mest som eb köttig rygg Sara! :)

 2. nathalie skriver:

  så jävla starkt av dig att lägga upp bilder även fast du inte själv är helt nöjd! och som du säger ändå, “såhär ser jag inte ut om ett halvår” skulle ALDRIG våga lägga upp en bild på mig nu, och skriva “om ett halvår är jag smal” SJUUUUK starkt vågat av dig:) du är min idol;)

  • Saraisaksson skriver:

   Ja förr hade man nog aldrig vågat men vafan :) jag ska ju inte se ut såhär sen har jag bestämt & när jag lägger upp det offentligt så måste man ju göra ngt åt saken! ;) Tusen tack gullet! kraaaam!

 3. Juan skriver:

  Aw no tienes de que quejarte :D es solamente grasa y hasta donde he visto, vas bastante bien eliminándola ;)

  besides it looks great as it is, so keep it up and work that back out! :D
  you can!

  hugs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.