VAD HELVETEN

Klart den muskeln jag är sämst på att köra. Jag HATAR det. Varför? Jo för att jag får så FRUKTANSVÄRT ont i dom så jag kan inte gå. Kan ju inte finnas ngn muskel som är värre att ha träningsvärk i än just vader? man kan inte räta på sig, gå, sträcka sig på morgonen. Sen det värsta. DET GÅR JU ALDRIG ÖVER?!?! Jag går seriöst varje gång med värk i en vecka efteråt. Jag har nu träningsvärk i vaderna sen sist & guess what? det är bendag idag IGEN & det är tänkt att jag ska plåga mina vader & baksida lår igen. Kommer gå åt helvete rent ut sagt. aj aj aj aj :D

Sen tycker jag inte att vadmuskler är speciellt vackra. ALLA muskler är fina i mina ögon. Men inte vadmuskler.

Nåja bara bita ihop & se glad ut! :D Grannen kör hem mig från gymmet idag. Bara förbereda sig på huvudvärk som jag alltid får av benpassen. Märks det att benpass inte är mitt favoritpass? gnäll gnäll gnäll

 

 

Share →

2 Responses to Vad-helveten

  1. Juan skriver:

    ok, ya entendimos: ODIAS las pantorrillas (calves) haha.

    but i wonder if you have that papercut-like pain or the exhausted-like pain. Either way (and perhaps that’s not new to you) you should make an extra set as an “out” set with little weight, so you drain the lactic acid “leftovers” that gets stuck after your workout :) (and gets crystalized later when you cool off and then scratches your muscle fibers causing pain)

    i hope it helps :)

    Anyway, what calf excersices do you do? sometimes i feel a bit limited when it comes to workout calves :/ and some advices would be helpful :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.