På bild: Monica Mollica ( såna ben & ass vill jag haaa)

Måndag

Helgen har gått förträffligt bra med kosten. Eftersom jag stödjer detta att man får säga i jante sverige att man är stolt över sig själv så säger jag det: Jag är stolt över mig själv. Unnade mig 2 st sallader enda som avvikit från kosten på hela veckan. Satt på handbollsläktaren med min matlåda & åt trots att det var pinsamt bland folk. Jag åkte på fest i lördags nykter. Gick ut på krogen nykter. Åkte hem tidigt & steg upp söndagmorgon & åt min gröt & ägg blev en kortare promenad än vanligt dock.

Tog mig även iväg till gymmet igårkväll där Tobbe var snäll & passade & gjorde där en ökning i bänkpressen.

Set 1: 40 kg x 12
Set 2: 50 kg x 10
set 3: 60 kg x 8 ( som tidigare var min maxning på sista set)
Set 4: 65 kg x 6 (hjälp med 1 reps av tobbe)

Detta betyder att jag närmar mig mitt mål. 70 kg i bänkpress. Under diet. Då kan jag känna mig back on track sist jag tog det var jag 15-16 år :) Yaaay! Glad tjej!

Ute på promenad imorse nattsvart. Flera våldtäktsförsök som skett så skönt att se polisen snurra runt. Kändes tryggt! :) Bilder från helgen kommer sen!

 

 

 

Share →

5 Responses to Update- Det går bra

  1. petra skriver:

    Låter hur härligt som hellst, erkänn att de var skönt att inte vara bakis på söndagen ;)

  2. Juan skriver:

    congrats on your benchpress weight increase! :D

  3. How are you whtup friends see love kisses staten island one up you from see doing soon love good

  4. And the see up boyfriends and one staten island one you kisses good was body hot doing were the sex come from me you soon houses who gym big kisses love you ilke number come and for is boyfriends the you baby one some was you kisses miss good was the see you one boyfriends

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.