Tack för alla svar jag fick på min förra fråga!

 

 

Fredagsmys i form av morgonpromenad med världens bästa Britta kl 05:45! Hon börjar jobba kl 14 men steg ändå upp & promma med mig. Hur fint är inte det? :) Uppskattas!! Men det var en plåga att klä på mig. Har träningsvärk i EXAKT hela kroppen förutom vaderna. Det är nog det enda. Var nära på att klippa upp sport-bh:n imorse. Chefen skrattar åt mig på jobbet så det blir att rulla omkring med kontorsstolen. Nu kommer det svåra för Sara Isaksson. HELGEN. Att sköta kosten på veckorna = nemas problemas. Att sköta den på helgen: Katastrof. Eftersom jag försovit mig lite i veckan & inte gått så mkt så får jag helt enkelt stiga upp nu i helgen & promenera. Vilket betyder att det blir nog lättare att sköta kosten då.

 

FRÅGA

 Vad tycker ni är svårast? Att sköta kosten på vardagar då man har stressigt med alla aktiviteter & jobb eller på helgen då det är mys mys mys överallt & slappa dagar?

 

 

Share →

One Response to Vad tycker ni är svårast?

  1. Juan skriver:

    neither! :) you can plan your weekend diet as a “body-reparing diet” in which you use the lack of activity to give your body the time to recover *MasterOfTheObvious* AND the proper food to repair the muscle tissue in the process.

    Besides weekends doesn’t have to be all about lazy days, you still can be active doing things out of home (if autumn/winter weather in Borden allows it, of course), it is up to you what you do with your spare time during the weekend :) and depending if the muscle pain i have is about Lactic Acid or not i do some jogging, do stationary bicycle o just a music-daydream walk to stay active, but not at a working out level. I guess you should try, it may work for you too.

    hugs

    PS: yes is in english this time so you won’t struggle with spanish, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.