Japp.. Det går ruskigt tungt. Men jag biter ihop. Går dom där morgonpromenaderna. Nu gäller det bara att sköta kosten i helgen. vilket jag gett mig fan på. Bröstpasset igår gick lite bättre än förra veckan. Börjar närma mig mina “vanliga” vikter. vill ju verkligen inte tappa styrka men ja. med tanke på hur mkt jag måste gå ner så är det ju inte mer än logiskt att lite kommer försvinna.

Share →

2 Responses to Det går tungt

  1. Daniel skriver:

    Det är svårt att alltid ligga nära överträningströskeln, kanske ett par dagars extra vila?

    • Saraisaksson skriver:

      Jo har känt att jag legat nära nu så har tagit det lugnare med styrken & bara ser till att den blir gjord nu. Gjort ngn övning mindre än vanligt så hoppas det går bättre snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.