Trodde aldrig man kunde bli så fäst vid ngn/ ngt såhär. Gör ont att inte höra små tassarna springa omkring hemma. Tomt i sängen då ingen ligger & snarkar eller spinner. Ingen som jamar & väcker mig. Ingen som sitter i vägen för mig framför tv:n. Dock är hon numer farmor & farfars prinsessa som får åka på äventyr till fjällen &Åka med till ICA i bilen. Dom sköter henne perfekt. & hon har ungefär 10 st fönster att sitta i. Massa bilar och folk som åker omkring jämfört med dessa 3 fönster är inga går omkring. Farmor är ute på promenad med henne i trädgården.

 

Enormt hus med en källarvåninge hon får springa omkring i med långa korridorer och sen övervåning & enorm trädgård med utsikt över vatten och massa pippi fåglar..

 

Det var mitt första husdjur & det var min bebis. Usch gråter nu. :(   Men hon trivdes inte till slut hos mig då mina dagar blev för långa hemifrån, eftersom hon är uppvuxen hos pensionär. Hon är en liten prinsessa som skäms bort där & farmor & farfar har fått nytt liv igen då dom surrar hela tiden med hon. Så där har ni svaret på frågan varför jag inte skrivit ngt om min kisse som tidigare (några som frågat)…Åker ungefär 1-2 ggr i veckan & pussar på henne & kammar osv.

Share →

2 Responses to Tomt hos mig…….

 1. Fride skriver:

  Så jävla söt. En renrasig perser?

  • Saraisaksson skriver:

   Jo ! Med stamtavla & hela kittet =)
   (vad det nu ska betyda har jag ingen aning men alla var så himla noga att rabbla upp det hehe)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.