Inatt har jag drömt att jag var en dvärg från medeltiden samt ett bootcamp på en äng i här i Boden där man skulle hänga längst i ett träd som snurrade och kasta sig i lianer på pallar som man hade i gympahallen i skolan. Helt sjuka drömmar. Har vaknat ungefär 16456489 ggr så med andra ord har jag knappt fått mer än 2 timmars sammanhängande sömn. = Tog mig inte upp på promenad. =(  Det betyder att jag måste gå på bandet ikväll på gymmet. Suck.

 

Tur iaf att jag stämt morgonprommis-träff med Carin imorgon så då blir det ut & traska.

Mars – 2011

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.