Bestigit berg med Elin..

Japp. Det känns som att jag har gjort det. Jag är ett asfaltsbarn som vill morgonpromenera på just det.. Asfalt! Men nejdå vi kände oss lite wild n’ crazy & tog barkspåret vid björknäs. Inte nog med att Elin har älgkliv så var det uppförsbackar jamen NANTING

 

Jaja det är såhär man kommer i form va?

Tog på mig kappan & den gled bara på. Så det verkar gå som det ska :)

Det är som bra att gå med någon emellanåt så man inte tappar motivationen.

 

Share →

4 Responses to Bestigit berg

 1. elin skriver:

  Som bomull för själen Sara.. som bomull. Fågelkvitter, doften av skogen.. aaaah :) Jag måste ha varit en alv eller ett skogsrå i mitt förra liv :) Men du får väl gå lite ibland så där med mig in la woods och ta asfalten när du inte känner för att bestiga berg :)

  • Saraisaksson skriver:

   Låter som att du rökt på ngt haha! Jamen precis jag hakar på dig ngn gång i veckan och ngn gång kör jag själv !:D

 2. Moster Åsa :) skriver:

  Du är så duktig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.