Här har vi mörka ringar under ögonen på morgonprommis! Vaknade kl 04 imorse klarvaken & kunde inte somna om. Ska troligtvis börja få med mig Elin på promenaderna på morgon. Perfekt då hon bor nära mig också! :)

 

Jättevarmt imorse! , Bra musik i lurarna & Gröten satt fint ! I´m back on track förhoppningsvis. Med ett mål i sikte. Jag ska ner till 70 kg först för då vet jag vad som kommer hända. Vi kommer kunna se tydligare vad jag behöver jobba på & vad jag ska göra i framtiden. När jag väger 70 kg är jag nämligen en Small/ liten medium (hur konstigt det än låter med tanke på hur kort jag är)  :D

 

so long my friends!

Share →

3 Responses to Det rullar på

 1. Maria skriver:

  Hur mycke väger du och hur lång är du? :) saknar dina uppdateringar :) kram

  • Saraisaksson skriver:

   Heej! sorry ska komma igång mer uppdatera hur dieten går! ligger just nu på ca 86 kilo inte gått så bra efter dieten fått jobba mig ner igen. är 159 cm på dom flesta ställen där jag kollat men på passet står det 163 så är kluven ? haha =)

 2. Jenni skriver:

  Kul att du börjar blogga igen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.