Hej allihopa! =)

Börjar väl komma tillbaka lite bättre i rutinerna. Ställde mig på vågen förra veckan & vart överlycklig att det bara är 1 kg + jag ligger på nu. Så imorse var det ta sig i kragen & ut & gå. ytterligare 10 kg försvinner inte av sig själv. Skönt på morgonen jag är INTE en sån som lyssnar på metallica osv på morgonen utan jag myser på med Nationalteaterns “men bara om min älskade väntar”, och lite annan lugn musik. Jag kan ändå hålla tempot men man får starta dagen lugnt. Har ju tillochmed skaffat spotify nu så måste väl lära mig hur det funkar i mobilen!

Fan så jag längtar tills jag kommer i ett par jeans……………………………………..
Motivationsköpte lite nya träningskläder till gymmet. Herregud har flera par såna gymbyxor. Folk kommer tro jag aldrig tvättar dom haha.

 

Share →

2 Responses to Nya tag

  1. Sussie skriver:

    Jag kan verkligen rekommendera dessa byxor mest på grund av deras sjukt praktiska fickor :) Perfekt förvaring av exempelvis mobiltelefonen på morgonpromenaden :) Helt klart mina favoritbyxor!

    http://www.fitnessbutiken.se/traningsklader/soft-cargo-pant.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.