“Såg dig på gymmet för 2 V sedan! Inte vet jag om det var så mkt muskler? Tyckte det mest var fett överallt.. Kort & tjock  :D

Lika roligt att följa din Fb sida, då du pratar om träning/Bodybuilding/E.c.t  hela tiden!  Vars i detta passar du in? Det har många frågat sig. Ja min mail adress stämmer, du får gärna ge svar på tal  Ms synas&höras överallt”

 

 

Mitt svar:

Vart ska jag börja? Först & främst är jag väl medveten om hur jag ser ut, som du skrev. Kort & tjock. Har ALDRIG påstått att jag är ngt annat :) Du hittar nog ingen människa som är så självkritisk mot sig själv som jag är. Så om du tycker jag är så otränad. Ska du bara veta vad jag själv tycker. Därför tar jag faktiskt inte speciellt illa upp av det där. Ganska snällt jämfört med vad jag själv tycker :)   Träffade Helena på mataffären här för ngt tag sen & jag tycker faktiskt att jag när jag får ngn beröm om hur hårt jag tränar underdriver allting. Jag försöker tona ner det med att jag faktiskt inte alls är så duktig som en del tror. Att jag är latare än en del fått för sig. Så jag försöker faktiskt inte alls måla upp bilden av mig som ngn duktigare än jag är. Går du in på min facebook tycker jag att jag pratat om massor som INTE handlar om träning.(spela roll är ju min facebook egentligen) Gå in nu & kolla vet jag, eller det har du väl redan hunnit göra femtioelva ggr idag för att störa dig på mig?  Vars jag passar in? Jo det ska jag tala om. Jag passar in bland alla miljontals människor som tränar och FÖRSÖKER komma i form. Jag passar in bland alla dom, jag är precis som dom. Ingen skillnad.Har aldrig påstått ngt annat.  Jag kanske inte har lika vältränad kropp som du jag vet ju som sagt inte vem du är så det är svårt att relatera till ngt.  Men jag försöker jobba på min form. & det är det bloggen handlar om inte att jag tror mig vara ngn. Tråkigt om det uppfattats som det.  Sen bara för att man skriver att man VILL bli ngn som tävlar. så betyder det inte att jag anser mig vara ngn, eller att det KOMMER blir så.. Det är en dröm. Ungefär som en del önskar bli artister eller att deras hund ska vinna ngn utställning. det är en D-R-Ö-M  herregud. & jag har inget behov av att maila din riktiga mail eller ngt kan ju skriva det här. Jag unnar dig njutningen det ger att skriva såna saker till ngn om det får dig att må bättre trots allt är det ju du som skriver och inte “alla andra” dom rä iaf snälla nog att låta mig vara ifred, Slutkläm: Varför tror du att jag dietar? ..  Ajja nog om detta nu! :)

 

Mvh/ en glad kort tjockis :D

Share →

20 Responses to Svar på tal

 1. Elin skriver:

  Befängt! Absolut ingenting att bry sig om. Jag vet ingen, (känner inte en enda tjej) under hela min livstid, som har byggt så mycket muskler som du har. Jag är imponerad och i mina mått mätt så är du en stor inspirationskälla . Du tar dig ofta upp dom där dagarna när jag ligger kvar under täcket och ser en film ist. Du är glad och sprallig och understrycker aldrig med dina svackor. Gillar att träna och framförallt. peppar alla runtomkring dig att träna utan att säga att du är felfri. Du får mig att kliva upp och springa i sandtaget klockan 06.00 en tisdag morgon. Det är mer än vad min tidigare PT fick mig att göra t.o.m.

  Jag tycker då att du är FAB :)

 2. AK skriver:

  Hallå där Mr/Mrs anonym!! Om du nu tycker så som du skriver, varför kan du inte gå fram till Sara & framföra din åsikt istället för att skriva den?? Du kanske skulle få en annan bild av det hela, eller?? Att du sen även drar in att andra tycker så får väl ändå stå för dem. Eller? Jag antar att dessa andra heller inte vågar fråga Sara i egen hög person… Jag känner inte Sara superbra, men jag kan då inte påstå att jag uppfattar henne på samma sätt som du gör.. Trist att du inte ger henne en chans till att förklara det som du anser vara så problematiskt :(

 3. Karin B skriver:

  Avund är nå som e hemskt! Men att dra de så långt e ju bara pinsamt. Själv så lever man me extra kilon på kroppen och jag önska att man hade lika stor energi som dej Sara! Förvandlingen du har gjort har varit helt otrolig!:) och drömmar blir sann bara man kämpar, och tror på sej själv! De finns sååååå många som tror på dej Sara, men de är ju ingen hemlighet! Kram

 4. Åsa skriver:

  Aaaargh blir så förbannat less på alla inskränkta människor, men ge fan i hennes fb och blogg om det är så mycket som stör dig, lilla patetiska människa,,,

 5. Linnea skriver:

  Du är långt ifrån kort och tjock Sara! Du är en vacker, ståtlig och stark kvinna. Du tar död på idealet om att kvinnor ska vara storbröstade, slanka och med lite höfter. Kvinnor kan också vara vältränade och starka, och det bevisar du. Det är ett jävlar anamma i dig och det beundrar jag. Folk kommer alltid kommentera saker man gör. Men oftast är det dom som inte själva lyckas som kommenterar andra som är på god väg att lyckas. Du behöver inte ge svar på tal till någon! Bara håll huvudet högt och tro på dig själv =) KRAM!!

 6. Stefan Skott skriver:

  Tyvärr finns det alltid folk som inte förstår bättre, jag känner inte dig Sara men har läst en hel del på din gamla blogg. Om man känner till historian så känns det som några illa valda kommentarer. Jag kommenterar sällan men jag vet att du är en inspirationskälla för många, mig inräknat. Haters gonna hate, så är det tyvärr.

  Jag säger som den här killen trycker på sina tröjor!
  http://www.mmsports.se/Aldrig-Vila-Fuck-Lagom-T-Shirt-Vit.html

  Kör hårt, ta åt dig av det positiva och bajsa på det negativa!

  /

  77Skott

 7. Lisa skriver:

  Oj oj oj, vad vissa provoceras av att andra lyckas med något. Bry dig inte om dumma kommentarer, folk som missunnar andra framgång gör det bara för att de själva är rädda att försöka och kanske misslyckas. Kämpa på, Sara, du har inget att bevisa för denna idiot till nättroll.

 8. Hanna skriver:

  Oj oj oj så arg jag blir! Jag känner inte dig personligen men brukar läsa din blogg ibland och tycker att den är sjukt inspirerande och att det är jätteroligt att läsa om dina mål och din kämpaglöd. Bara fega människor som kommenterar elaka saker på nätet för att själva känna sig bättre, otroligt tråkigt och onödigt! Varför inte lägga energin på sånt man tycker är bra istället?

 9. Jenni skriver:

  Bra svar på tal :) Du har ju kommit sjukt långt genom att kunna svara så ärligt som du gör!

 10. Kajsa skriver:

  Hej Sara! Är in på din blogg nån gång då och då då min sambo är från Boden(Thomas Karlsson som brukade tävla i Strongman)och det är roligt att se andra från Boden som tränar och ska tävla i diverse tävlingar. Blir både ledsen och förbannad när jag läser vad människan skriver, fruktansvärt tråkigt med sådana människor. Men vi får nog alla höra sådana kommentarer nån gång, iaf vi som har tänkt tävla inom någon sorts kroppsbyggning! Men de är bara stå på sig, precis som du gjorde! Tycker du kämpar på bra och är grym, hoppas det går bra för dig i ditt tävlande sen!:) Kör hårt, och tungt!

  • Saraisaksson skriver:

   Heej! :) Jo jag vet vem Thomas är har sett han ngn gång (dock länge sen) tusen tack för dina snälla ord. värmde mycket!

 11. Lasse skriver:

  Tycker det är kul att du tar detta som en klackspark Sara, garanterar att denna anonyma människa inte är någon bodybuilder själv . Jävligt fegt säger jag, har man en åsikt som man vill föra fram så gör man väl det personligt och inte som en anonym insändare på bloggen! Tragiskt ! Nåja, keep the good work up Sara , å jag pratar å skriver lika mkt om träning på min facebook och är otränad men ingen har sagt att det är fel på det. Det är ju för ens egen skull :) Ses i grottan Sara/ Otränad och facebooknörd om min träning Lasse Karlberg

 12. Frida skriver:

  Alltså vad är det för tard som skriver så? och varför har en person ens dig på facebook om den stör sig på det du skriver och hakar upp sig? du är den genomsnällaste personen jag träffat, du skulle aldrig skriva så åt/om någon annan det är därför det är så jävla störande att folk tar sig rätten att hoppa på dig på ett sånt sätt. Du peppar bara och motiverar folk, jag fattar verkligen inte hur någon som ändå har dig på facebook och sett att du är en snäll och go människa, kan skriva så? du vet vad jag tycker sara, du är en fin människa oavsett vilken vikt du har och du är dessutom kanonsnygg, har du sett det där facet i spegeln eller :) du borde inte vara så självkritisk. Såna som attackerar folk för sin vikt anonymt borde kanske göra en självrannsakan.

 13. Cathrine skriver:

  Men orka att ödsla energi på saker man stör sig på, tycker denna anonyma fegis träder fram eller knipa käft, bry dig i något som får dig att må bra! Sara, du är grym! Första gången vi sågs i Sthlm på lunch så märkte man din styrka, både inre och yttre! Du är som alla säger, en inspirationskälla, och jag ödslar gärna tid på att läsa :)

 14. Kelly skriver:

  Haha , måste fan bara kommentera detta , Vill bara säga att du är en av dom muskligaste “Levande” brud jag sett. Såna bilder som du har ser man ju nästan bara i tidningar där dom i inoljade och photoshopade. Skulle gärna vilja se den lilla fåne som skrev den kommentaren :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.