Hej!

 

Som ni vet sen tidigare inlägg så är jag sjuk. Jag tar därför en paus från bloggen tilsl jag är frisk samt ett litet tag efter det så jag kommer tillbaka på rätt spår så vi hörs sen när jag är bättre. Finns ju som inget att tillföra bloggen här tills dess. Är ju ingen brud som står varje dag & visar dagens outfit ;) Mammsi har kommit hem & tagit hand om mig när jag var hemma från jobbet. Finns det ngt bättre än en mamma som kommer hem med nyponsoppa åt en & diskar? Skulle inte tro det!

 

Share →

2 Responses to Tar en paus

 1. Saraisaksson skriver:

  testing

 2. Thessan skriver:

  Hej!
  Först och främst krya på dig!
  Jag har följt dig sen förra bloggen men har svårt med ord.
  Du är en riktig inspirationskälla och alltid lika kul att läsa dina inlägg.
  Du är den som fått mig att vilja satsa på bodybuilding och inte fitness. Dina framsteg är min motivation, behöver boosten för att bli av med lite överflöd och få fram musklerna man kämpat för.

  Lycka till och krya på dig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.