Vikt föregående vecka: 89,0

Vikt efter vägning : 85,6

Viktnedgång: -3,4 kg

Total viktnedgång: -9,1 kg

 

Reflektioner: Jag är helt chockad. enda jag kansäga. helt chockad. Snart minus 10 kg. det går ju sååå fort? SHIT :D Jag skäms egentligen att jag lägger ut den där före bilden på min rygg. Men jag står för det jag gjorde. Åt upp mig + en hormonrubbning med ämnesomsättningen. Jag tänker inte skämmas (det går nog över) jag ska ju bli grym?Då har man inte tid att skämmas. Det gäller att kolla frammåt.  En positiv syn på det & behålla hoppet att DEN HÄR GÅNGEN ska det gå. det ska funka. Den här gången ska jag inte falla tillbaka i gamla ovanor. Det gäller att ALDRIG tappa HOPPET. Att tro att varje gång är det sista gången du lämnar en såndär sor kropp. Ja vi vet alla att jag gått ner mer än 20 kilo flertalet gånger. 30 kilo 2 ggr och 40 kilo 1 gång. Men jag tror lik väl förbannat att den här gångenär den sista. Att jag har blivit frisk. Man behöver det för att inte gräva ner sig…. Jag har kommit långt med mina matproblem jämfört med för några år sen.

Jag vet inte jag kanske är ute & cyklar med mina tankegångar?.. Vem vet

Share →

18 Responses to Före & efter bild / vägning/ Den här gången

 1. Siri skriver:

  Blir så imponerad av dig, Duktiga Sara!

 2. Hilda skriver:

  Kom in på din blogg av en slump! men måste bra säga SHIT vad duktig du är som gått ner så mycket på liten tid och med träningen och allt :)

 3. Jenni skriver:

  Och man säger att hoppet är det sista som lämnar en, så det kommer du långt med ;) Stark och modig e du! :)

 4. Stefan Skott skriver:

  Achieving is believing, du är grym Sara!

  Kör på!!

 5. Josefin skriver:

  shit vilken skillnad!:-) GRYMT! du är såå bäst! kör hårt.. kram Josefin

 6. Ragwald Den Förskräcklige skriver:

  Du är Bäst!
  Rajd ån!
  :)

 7. Juan skriver:

  Keep it up sara! you can absolutely do it! :D

  you have worked rly hard for so long in many contexts of your life that the only possible destiny is to succeed in everything you want.

  Keep working hard, never stop, never surrender. remember, you’re a warrior, warriors makes it happen :D

  hugs

 8. Sussie skriver:

  Wow! Så grymt bra gjort Sara! Var stolt över dig själv! :) Jag är imponerad!

  • Saraisaksson skriver:

   Oj tusen tack vad gulligt av dig!=) Var in & läste din blogg igår! Vart tusan tränar du känner ju inte igen dig?=)

   • Sussie skriver:

    Jag tränar på Stil i Luleå just nu, men har hoppat runt på de flesta gymmen i Boden och Luleå. Men det är först nu senaste året jag faktiskt nyttjat det jag betalat för – träningskortet ;) Tycker du gör ett grymt bra jobb som är så disciplinerad! Det är otroligt imponerande!

 9. Johanna skriver:

  Wow, riktigt imponerande! :) Snyggrygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.