Är som sagt dösjuk.. Bara under dagen har jag gått från väldigt sjuk till hosta upp lungorna & feber.Det blev INGEN träning idag. :( känner mig hemsk som är hemma från jobbet.Även om han är bästa chefen ! (som skickade hem mig)  Fick höra på mataffären idag att det syntes att jag gått ner. Av en person som jag litar på vad gäller träning så det kändes Skönt. Imorgon är det vägning.

Som krydda på det hela så fick jag ett sms nyss som är HÖJDEN AV ELAKT!

” medans du ligger där och förtvinar så är jag på gymmet & VÄXER;) “

Nu ska en sliten, sjuk  ofräsch Sara försöka få lite sömn.

Helvete vilken skönhet man är närman blir sjuk haha.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.