Vaknade med jordens skallebang fortfarande sen igår. Kunde inte sova för tinnitus gånger 100 i öronen. Ställde mig på vågen imorse mest för nyfikenhetens skull & nu visar den 88,3 kg? ( visade 89 kg igår) och jag har druckit mkt vatten inga turgor på fingrarna så.. Undra hur mkt vatten jag förlorat egentligen? Haha. Vet att jag sa till Linda igår att jag höll på att bli tokig för jag pissade som en häst hela dagen.

Sista passet innan vilodag! Axlar & triceps med grannen efter jobbet. Hem & göra matlådor, tvätta & försöka städa lite så man slipper det i helgen. Så intressanta är mina fredagar. ;) Blir att köra passet på BAK idag eftersom Stepin stänger kl 18 & jag slutar kl 17. Lite surt men men.. Längtar tills jag får boka in mig på Thailand resan. Ska försöka få det gjort snart måste bara Kolla med Tomas (han som ger mig schema) om det kraschar för mkt ihop med dieten i januari. Kommer ju dock på i Phuket där det finns flera gym samt gym på hotellet & upprätthålla iaf 1 av veckorna med ris & kyckling samt morgonpromenader så :)

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.