Vikt föregående vecka: 88,6

Vikt efter vägning : 89,0

Viktnedgång: + 0,4 kg

Kommentar: Jag kan inte skylla på ngt. Vet exakt vad det beror på & varför. Kan inte gnälla för det var ett eget val att inta mat som jag vet kan sabba en viktnedgång. En dålig vecka som INTE kommer upprepas på väldigt länge kan jag tala om. Det gäller att inte hänga läpp utan ta tag i det så det inte upprepas. Lite tunga steg var det på morgonpromenaden i början men ingen ide att älta. :) Det gäller att behålla en positiv inställning så att nästa vecka blir en bra vecka. & veckan efter det också. Nu har jag haft min lilla svacka. Styrketräningen gick ju underbart så det är väl ngt positivt att försöka tänka på.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.