Jag & grannen flippade ut TOTALT! Här försöke rhon göra övningen finnen för baksida lår ;) Låt mig tillägga att jag ser exakt likadann ut när jag gör den. Lyssn apå mig när jag säger “kör då för fan” vi har skrattat så vi har gråtit här!!! PRICELESS eller vad tycker ni? ;)

Share →

2 Responses to Jag & grannen flippar ut!

 1. Roger Häggström skriver:

  HAHAHA
  ni borde uppträda på barnkalas
  Rajd ån
  //Ragwald den förskräcklige

 2. Juan skriver:

  what are you laughing about?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.