Vänster: Spänner mig  Höger: Spänner inte

Det börjar ta sig! Mans er ju konturer även när jag INTE spänner mig trots 88 kilo. We like ! =)

Share →

3 Responses to Formbild

 1. Juan skriver:

  you’re looking great! :D

 2. Anonym skriver:

  Usch vad dålig hy man får av all peparat!

  • Saraisaksson skriver:

   Uppenbarligen känner du ju inte mig & vet att jag haft acneproblem sen jag var 9 år. & dessutom allergisk mot smink. Men du får tro vad du vill, tycker själv det där är ganska fin hy för att vara mig haha :) jag tar inte ens proteinshakar nu för tusan bara kyckling, ris, riskakor, grönsaker & ägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.