Såhär ska man se ut under ett träningspass! =) Mitt benpass som brukar ta 1,5 timme tog igår 50 min! INGEN vila i princip & bara körde på! Ökning efter ökning. Vart kom detta flow ifrån? Skulle ha provat 250 kg i benpressen och inte fegat men tänkte att det var för mkt att öka med 50 kg sen förra gången. Men nästa gång då jävlar!! Imorse var jag lat & tog mig inte ut på morgonprommis vilket betyder att jag måste upp imorgon för att få mina dagar i veckan att gå ihop. Tror dessutom att jag gått upp i vikt den här veckan…… Inte bra.

 

2) Nåja i mina hörlurar när jag tränar är bl.a.:

 • Project X — official Soundtrack HQ/HD — Kid Cudi – Pursuit of Happiness (Steve Aoki Remix)
 • Dj Alexio – Ritmo Forte
 • Sabaton – Ghost Division
 • Five Finger Death Punch – 100 Ways To Hate
 • ATC – Around The World (La La La La La)
 • Sidney Samson- Riverside
 • Safri Duo- Samb Adagio
Share →

One Response to i mina öron när jag tränar/ GRYMT benpass

 1. Juan skriver:

  wow, that was fast! what did gotten into you you made it that quick? haha, perhaps you got too carried away you didn’t noticed you had to rest for a while.

  But how bout the weight gaining? if it was on muscle it shouldn’t be that bad, right? :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.