Det går över. Ni vet.. Sötsuget. Cravings. Ända från det att jag vaknade idag har jag haft huvudvärk, nästintill hallucinerat efter chips. Herreguuuud vad jag ville ha pommes! Helt sinnessjukt vad jag satt & planerade. Mina planer på att komma i form var HELT BORTBLÅSTA. Redan vid frukosten tänkte jag dra på ICA . Men så tänkte jag efter…. Jag tar min vanliga frukost först. och vill jag VERKLIGEN ha den där munken på ICA. Så får den vänta. Efter frukosten var jag så proppmätt av mina ägg & gröt osv så det fanns inte plats för ngn munk. ännu mindre chips. Huvudvärken försvann inte och inte tankarna på mat heller. 2 panodil och march i soffan och vila så kom grannen 2 timmar senare för ett gympass & hon tog mitt VISA kort. väl på gymmet tänkt ejag hur faan ska detta gå. & jo. jag ökade på 4 st övningar idag. Så inte nog med att jag stått emot ett sötsug. besegrat det jag haräven gjort ett förbannat bra gympass! GREAT. Så det går över.

Allt går över. Smärta, frestelser, problem. Förr eller senare.

Nu är jag tillbaka på rätt bana med tankarna igen. på min kropp. Min form jag vill ha.

Inget ska få stoppa mig. & VERKLIGEN INTE nån jävla munk eller chips. (räcker med iskaffen igår haha)

 

Share →

4 Responses to Det går över

 1. Josefin skriver:

  BRA SARA! :-) riktigt bra.. du kommer fixa de!
  grym hjärnvilja och ett stadigt mål i sikte..
  kraam och bra jobbat idag!

 2. Juan skriver:

  THAT’S the spirit! :D hard days come and go, the will to succeed always stand

 3. Maria skriver:

  Bra jobbat de där ska jag läsa om och om de dagar jag sitter som en dräglig hund och skulle kunna äta upp hela köksinredningen, jag ska läsa det och tänka överlevde du så gör jag också de utan att dö :) haha kram!

  • Saraisaksson skriver:

   Det tycker jag att du ska göra! Eller gå och sov tills det går över , bort med betalkortet. vad som helst! :D det är värt det efteråt! och ja man får skryta när man klarat sig igenom en sån där craving dag! Massa kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.