Igår fick jag en fråga som väckte lite tankar hos mig.

“Vad har du för intressen förutom träning?”

 

Det stod helt still i huvudet . Jaaa..? Vad har jag för intressen. Typ inga. Är det inte tragiskt? Jag kunde som inte ge ett svar.

All min vakna tid går som alltid åt att tänka på det, träna, sen är det ju kväll och jag har ungefär 2 timmar på mig hemma att göra iordning för morgondagen, äta & duscha. Det finns som inte så mkt plats för andra intressen. När jag är ledig skyndar jag mig att tvätta & handla & städa eftersom jag aldrig hinner med det. & nu ska jag även klämma in mina syskonbarn någonstans i det hela eftersom jag vill ju träffa dom. Så nej.. Jag har inga andra intressen? Fan så tragisk jag är. (skrattar)  Många säger att det är viktigt med en sysselsättning på sidan om. & ja nog har jag väl det vanliga umgås med vänner & kika på handboll osv. Men inget såhär riktigt intresse som jag tar mig tid för specifikt. Inte vad jag kan komma på? Fan bara att få in tiden för ett frisörbesök är ju omöjligt.

 

Men det är det värt! Snacka om insöat liv. Har inte ens tänk på det. Snacka ointressant kvinna för många män. ; )

Ngn som känner igen sig?

Share →

9 Responses to Insnöad Sara

 1. Juan skriver:

  (Assuming google translator did a good job)

  Well i don’t think it’s really bad not to have any other interests, i really don’t think people should have any other “just because”. that’s why they’re called interest. If there’s nothing else that calls your attention or make you get interested in, then you don’t need it :)

  Besides, not everyone gets so into bodybuilding as you do (and specially women, as far as i know), so it makes it triple cooler

  who wants to get tons of hobbies that doesn’t fulfill your life, when you already have the one that suits you perfect? :D

  Just live on your terms

  • Saraisaksson skriver:

   yes google sure did :) nice that you take the time to translate it!

   I agree woth you but sometimes you just feel soo boring compare to other ! Seems like everyone have 5334814 interests. :)

   • Juan skriver:

    I feel the same sometimes, but in the end i’m doing good with what i have already, except that mine are the kind of stuff i can’t talk about with anybody in my friend circle, since it’s not the kind of things people get really interested in (heavy metal, mystic stuff (Astrology, tarot and such), muscle and fitness, and technology), haha.

    SO i know how it feels like to feel boring compared to others, but in the end i’m fine with it, i like all that stuff and it doesn’t make me less than the other, just different :)

    • Saraisaksson skriver:

     oh my! you had a lot of intrests! sometimes i think it´s good to have friends that do other stuffs on the day so you don´t just talk about training. Keep on wth your mystic stuffs! sound really intresting! :)

     • Juan skriver:

      Unlike what you may think, i love to talk about training! :D except that i barely have anyone to talk about it.

      Thanks for you words :) if you ever want me to read tarot cards for you, just catch me on facebook anytime :)

 2. Daniel skriver:

  En vanlig kommentar kan ju vara “jaha, ska du träna igen, gör du inget annat?”

  Intresse är ju intresse, ibland kan man dock behöva tänka på annat, och min erfarenhet är att det är oerhört lätt att strunta i vila.

  Så andra intressen förutom träning skadar nog inte.

  • Saraisaksson skriver:

   Ja precis det är en vanlig kommentar!

   Känns som att man hade behövt ngt annat för att liksom kunna avskärma sig från träningen NÅN gång. Jag vet inte det kmmer väl upp ngt annat intresse som passar som intresse nr 2 också snart.

 3. Maria skriver:

  Hej ! Vilken dum fråga, träning är ju ditt intresse, och ska man få det riktigt bra så kan man nog bara ha ett intresse, jag kör motocross, dansar Pole dance och försöker gymma, men det blir för mycket, därför dansar jag mer på vinten och hojjar på sommaren och gym är för att stärka mig i dessa sporter, för vill du bli riktigt bra på någonting så har man inte tid att ha 10 olika intressen, då lär man fokusera på ett, och du tränar ju verkligen inte bara motions gymar :) vill även säga att jag älskar din blogg, en fitness kropp är något jag alltid drömt om och du ger mig glöd att fortsätta kämpa :) ha en underbar dag!

  • Saraisaksson skriver:

   Ja alltså fast man förstår ju att folk frågar det samtidigt inte så ofta man pratar med folk som typ inte har nå andra intressen :) , men herrejävlar kvinna vad mkt du gör på din fritid!! motorcross det var inte illa! då behöver man mkt muskler för jag har provat det en gång och satan vilken värk jag fick :D nej jag ahr ju lite mer inriktad träning så att säga! Tusen tusen tack vad roligt att du tog dig tid att kommentera! :D kul att höra! Detsamma ha en trevlig helg hurtis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.