Helvete vad snygg man är på gymmet!!! =) Inte alls rosa.

Varför i hela helvete funkar inget på bloggjäveln just nu. L E S S !! Kan ju inte göra bilderna mindre. även om den visar som mindre hos mig så blir dom inte det. suuuuck! Nåja. Gymasset idag gick bra allt utom bänkpressen. Annars så skedde det ökningar på 2 övningar. Linda frågade om jag mätt mig nyligt och jag sa bara i böjan. Hon tycker det börjar synas lite smått runt midjan. Men vad vet jag?

Ser ni stor Jonny i bakgrunden ? ; ) haha Nu vill jag ha helg !!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.