Längtar tills min enorma häck glide ri ett par jeans. Längtar tills hamstrings börjar synas. Tills mina axlar framträder. Tills magen får konturer. Tills jag är F A S T i kroppen.  Vilken jävla kick jag fick idag med motivation. & bara tanken på att åka till Luciapokalen & få ännu mer motivation av alla som tävlar.  Herregud. Men vi börjar med små steg. Bara bita ihop.

 

Dagens ryggpass bestod av Latsdrag supinerat grepp, enarms hantelrodd, latsdrag vanliga, sittande rodd, mage & vader.  (ej i den ordningen) Jag hade ökat på magen med reps och vikt på vaderna. Nu är jag helt färdig. hade fint fokus på passet idag. Nu är jag helt färdig & vill bara sova.

God natt alla bitiga människor där ute !:)

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.