Todiloo från kontoret! Högt tempo fortfarande men roligt arbetsdagen går så mkt fortare då! Superglad då en sponsor har hört av sig för eventuellt framtida arbete men känns ju fel att säga ja nu tänk om man säckar ihop och det aldrig blir ngt? Så vi får se. Hoppas erbjudandet finns kvar då isf. Känns ju fel att tveka på en själv som att det inte kommer ske men jag är realistisk.

Många som ber mig heva upp formbilder men jag svarar samma sak. jag är så ur form så det är inge roligt tycker jag. Ni får helt enkelt vänta ngn månad :)

PS! Jag har världens bästa chef som låter mig ha mina matstunder när jag ska och mkt mer rast än jag borde. Sånt uppskattas därför ha rjag inget emot att sitta över ngn gång. Ge & ta handlar det om. Superbra arbetsmiljö & hoppas att fler chefer anammar detta. Han skrattar mest åt mina stunder då jag sitter & suckar högt från lunchrummet över allt ris eller när jag ska shaka en shake. Eller rullar runt med stolen pga. träningsvärk.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

mars 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.