Boden Alive idag. Taggad? Svar nej. Ännu en kväll nykter bland folk. Dock får jag sällskap av Linda & Lee som också ska vara nyktra. Tänkte berätta lite om det här med att ha stöd från folk i sin omgivning. Ofta säger folk att dom stödjer en men ändå ringer & frågar om man vill följa med ut & äta osv. Min familj & vänner gör inte det. Exempelvis min familj har frågat mig hur jag vill ha det under min diet. & jag har sagt att dom inte ska ringa & bjuda mig på middagar eller komma med mat. Då får hon hellre komma med en kartong kyckling eller torsk. & dom har hållt det. Vi har kommit överens att när jag väl bestämme rmig för att ha en gottisdag så får jag helt enkelt ringa henne & hon lagar VANLIG mat ist för att jag köper snabbmat.

Min farmor har också lovat att inte ringa & hålla på att fråga om jag vill ha mat.  Mina vänner frågar inte mig. Köpte chips åt dom andra förra helgen och dom frågade om jag verkligen skulle göra det men jag kände att jag hade kontrollen över mig själv :) Linda tar mitt betalkort om jag skulle ha en tung dag med lite cravings (endast haft en sån dag som gick bra) Linda steg upp hela första veckan med mig för att se att jag kom igång med promenaderna. Jag får SMS om hur duktig jag är. vilket betyder mkt! Så kontentan av det hela. Omge dig med folk som stöttar dig under projekt.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.