Vikt föregående vecka: 92,1
Vikt efter vägning : 91,2
Viktnedgång: -0,9 kg

Total viktnedgång: – 3,5 kg  ( på 2 veckor)

 

Allt som är minus 0,5 kg eller mer har jag sagt att jag ska vara nöjd med. & det är jag. Men liite frustrerad när jag vägde 89,9 för några dagar sen? Tänkte då att det går lite för fort så jag drack rätt rejält med vatten.  Nåja nu dag 15 har jag fått skära ner på havregrynen, äggvitor & riset och längre morgonprommisar så det blir nog bra. =)

Imorse var jag såå nära att inte gå på morgonpromenaden. Men tänkte ungefär som Jonathan skrev. “Ska du lata dig nu igen” också gick jag.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.