Ååååh typiskt !! Skulle ju vara rygg mage och vader idag men nejdå jag läser fel och kör bröst  & biceps!!!!

Det gick dessutom ine bra. Samma vikter iofs men ändå. En liten ökningpå biceps jämfört med förra veckan så jag börjar sakta mensäkert närma mig mina gamla vikter. Dålig dag idag då jag är själv på kontoret & inte alltid hinner ta min mat exakt när jag ska + dricker för lite vatten så vipps = dålig tränig.  & jag tar mig fan inte över gränsen där jag ligger på i bänkpressen nu.
L E S S !

Vet dessutm inte riktigt hur jag tänkt att få den här veckan att gå ihop. Men det löser sig. det gör det alltid. Vilket klago inlägg det blev. Är nog mest sur för att jag tog mitt “före foto” nyss och fiii fan över det man såg. Haha. ALDRIG MER se ut såhär. Mätte dessutom & skrev ner allt. Så ni får gott vänta på före fotot ngn MÅNAD.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

mars 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.