Woke up at 06:00 AM and did my cardio. I must say I am damn effective in the morning. Ate my porridge and egg whites while i cooked vegetables and packed the gym bag. Later today i´m going with my neighbor to the gym. Have a nice day!

 

Bestämde mig för att ta en välförtjänt paus nu för här BRINNER telefonen på jobbet ordagrant.
folk blir väl ressugna när det är sån dålig sommar. Skönt med fint väder under morgonpromenaden iaf. Dock märker jag skillnad på att vara igång på jobb (även om jag har stillasittande) och kosten. Faktiskt. Hur jag ska orka med gymmet idag är en gåta för mig. Kommer inte resultera i nå bra vikter tror jag. Det blir sängen kl 22:00 ikväll så jag får mer sömn. 8 timmar vill jag få ihop.

 

Vi ses på BAK sen idag! Squeeze some tits and biceps.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.