Många som frågar hur träningen går och varför jag inte skriver här längre.

Jag håller just nu på att fixa till en gång för alla dessa matproblem.

Har fått veta efter x antal utredningar, dom har vänt ut och in på mig, dokumenterat min livsstil, bakgrund , & kommit fram till att det är Bulimi jag har. Kom lite som en chock men efter att ha definierat det för mig så jo… Det stämmer. Att jag har en ätstörning är väl ingen nyhet. men att det var bulimi. Jag får hjälp kontinuerligt med detta varje vecka i Luleå. Detta gör att jag stannat upp det mesta med skrivandet om träning. Lägger fokus på att fixa detta & vill inte känna någon press. Maten är prio 1 och då kommer vikten automatiskt fixa sig själv sen.. Jag tränar kontinuerligt tsm. med Tomas så det ger resultat & träningen är roligare än nånsin. Dom i Luleå säger att det finns goda chanser att bli frisk för mig då jag är väldigt medveten om det mesta med min problematik upplever dom & att dom känner att jag verkligen vill bli frisk nu. Jag är helt enkelt redo nu. Så jag jobbar på duktigt med mina läxor jag får av dom om än det är jobbigt ibland. Så vem vet. Om ett år kanske jag slipper detta helvete som det faktiskt är & varit i nästan 13 år.. Det är inte värt det nånstans att gå år ut och år in och försöka fixa det själv. Det sliter både mentalt och fysiskt på kroppen. Min kropp & organ har fått skador som aldrig kommer kunna bli bra igen. Vilket slöseri av sin kropp & hälsa…

 

Så nu vet ni. Ha en fortsatt fin dag.

Hörs kanske längre fram här.

 

Share →

7 Responses to Såhär ligger det till.

 1. Isa skriver:

  Det där kommer du fixa, du är ju en så cool tjej och om ett år är du en cool frisk tjej! :) Du är en så stor inspirationskälla och jag håller alla tummar för att du snart mår toppen :)

 2. roger Häggström skriver:

  De fixar du
  Du är bäst tjejen!

 3. Juan skriver:

  Holy sh**! I didn’t know you were going through all that.

  Good thing is you’re doing your best to be well and, as you say, get fixed.

  Perhaps you have a couple of organs too damaged now, but now you’re doing something about it so they won’t get anymore damage.

  you’ll do great, and you’ll be great and everything is gonna be great from now on :)

  hugs

 4. Elina skriver:

  Älskade snygging! DU är så DUKTIG! kämpa på!

 5. Lisa H skriver:

  Du är grym sara! kämpa på! Stora bamsekramar från gbg!

 6. Ulf skriver:

  Hej sötnos
  Varannan dag skippar du träningen. Stannar hemma i sängen och gosar med mig istället. Bara ligga och njuta. Ps.Juan får titta på genom fönstret.
  Puss

 7. Ulf skriver:

  Thanks Juan for your kindness. Sara feeling just great and the only thing she needs now is mine mega organ.
  Best Regards Ulf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.