20130428-185122.jpg

Var i Luleå & tränade nyss på GYMMET. Körde benpass. Gick väl inte så bra. Eller jo jag är slut i benen bara jag som inte är van att köra på så lite vikter. Bebisvikter. Då det är superseta övningar & 10reps/set 10set så väldigt intensivt. Sjöblöt i svett så jo man ska väl vara nöjd :) .. Nu till frågan.

Jag blir ofta väldigt sömnig efter träning. & lättirriterad. Så jag blev nyss väldigt otrevlig & arg på mor min som var på besök. Utan att hon förtjänade det. Ofta vill jag inte alls prata efter träning för att jag är just det. ARG. Är som att något släpps loss i mig. Är det några fler än mig som har så? Trött & lättirriterad? Fräser & har mig. Har så speciellt efter benpassen. Är kanske för att man tar ut sig?. Don’t know?.

20130428-185753.jpg

20130428-185824.jpg

Share →

One Response to Arg efter träning?

  1. Stiif skriver:

    Kort stubin efter gym har jag alltid.. Googla precis det för idag börja jag bråka med en busschaufför efter gymmet haha.. Typ som att man är hög eller nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.