20130424-085005.jpg

Igår efter jobbet for jag & Tomas (Han som hjälper mig med scheman) till Luleå & tränade på GYMMET. Kul med ngt annat gym. Jag tränade med Agnetha där, motiverande att se lite konturer som hennes rygg har jämfört med min kasslerrygg som jag kallar den! Lite kontrast måste jag säga på gymmen.. Jag är ju van att träna på UG som är mitt förstagym av dom jag går på & där är det gammalt golv, hög musik, folk ropar och säger hej & det är inte mkt till maskiner där som jag kör iaf :) , men på detta nya gym var det superfräscht och jävlart splitternya moderna maskiner (annat än dom jag är van med där det gnisslar och repen åker ur hjulet ibland hehe) jag aldrig provat på så vi körde mestadels maskiner. Vilket jag känner av idag. ;) Alla nya maskiner är dessutom mycket tyngre än dom maskinerna jag är van med så man kände sig ju lite svag.  Har en vecka gratisträning där så det blir nån mer sväng till “GYMMET” i Luleå helt klart! & hade jag varit Luleåbo hade jag helt klart valt att träna på det gymmet. & nej det blev inga bilder. Det blir det ju i princip aldrig. Jag tycker det är så sjukt pinsamt att fota på gymmet. Tycker inte det är pinsamt när jag läser och ser att andra gjort det men jag känner mig lite konstig då.

Är det någon annan som vill åka med till Luleå nästa gång & köra så säg till. :)

 

MATTIAS OM DU LÄSER DETTA KAN DU JU RINGA MIG HAR TAPPAT ALLA NUMMER! (vet att du läser här)

Share →

One Response to Ovant med nytt gym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.