20130422-123254.jpg

Satan vilken huvudvärk. För lite vatten , för lite sömn. Gaaaaah!! Ingen morgonprommis idag. Blir imorgon med grannen. Tar en vilodag idag då jag ska köra rygg imorgon när jag hade planerat ben så:) men det gör mig inget! Jag krymper som jag ska. Som ni ser på bilden till vänster så har jag nu konturer på bröstet utan att spänna mig. (Ingen komtrast på det vänstra fotot för er hatande människors intresse)Detta trots att jag väger förjävla mkt för att vara så kort. Men mkt kvar som ska bort så kommer vara en räka sen. Ska försöka ta bild från träningen imorgon :) blogglusten har varit lite dålig men börjar komma tillbaka när man kommit lite mer i form.

Nu ska jag få åka och äta min kyckling…Saknar torsken..

Tagged with:  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.