Alltså jag kan inte somna nu.. I nästan 2-3 veckor har jag haft problem att äta & svälja nu! Och det är inte pga någon förkylning. Inte ont. Men det är som att något blockerar i halsen :( spyfärdig hela tiden trott jag ska spy på jobbet & förvarnat chefen hela tiden stackarn :) detta medför att jag får som sagt inte i mig nå mat :( jag misstänker det är min sköldkörtel som växt i storlek eller ngt & trycker på för när jag sätter fingrarna på den får jag exakt samma känsla! Kan ju även vara blodbrist igen brukar må illa då. Måste gå till läkarn. Detta går inte. Blir tokig gå & vänta på att kräkas men inget kommer. & stickningar i händer & ben hela tiden?! Ni vet sockerdrickakänsla Även ngt läskigt som hände för ngn vecka sen fick huggande känsla i bröstkorgen på vänster sida vid ryggen typ & anfådd så jag fick sakta ner & 1 Tim efter jag kommit in är läpparna blå (se bild) på mamma & lindas krav ringde jag rådgivningen & vi tog pulsen på mig den låg på 160 eller om det var 170 slag/min tror jag det var? Vilopuls. Det vart kalabalik den dagen. Men jag slapp åka in på vissa premisser jag fick vara uppmärksam på. Måste gå dit Men hatar läkare…… Vårdcentraler, sjukhus. Jävlart bara rackel ;)

Tänk så skönt när man får bort mer från magen & ryggen! :D Mammsi tyckte att jag hade dragit ihop mig & hon är ingen som säger det bara för att säga det har hon aldrig varit! Snarare den som pushat mig att ta tag i det nu på sista tiden. Hon betalade min veckohandling igår! Man vet att man blivit gammal när ens största glädjestunder är att få sin handling betald på ICA ;) tusen tack!

 

20130414-234423.jpg
Här står jag utan att spänna mig , bredda ut mig whatsoever. Hmm.. Börjar inse att det nog inte kommer vara så mkt till volym när jag är klar med dieten haha! :D ajja får bygga om. Bygga rätt. Oj vad jag klagar nu :) )

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.