Eftersom det inte blev någon viktnedgång (had einte väntat mig det heller) så blev jag ändå så glad igår när jag provade min nya rosa mjukisdress som jag beställde som väldigt mkt för liten och igår gled det på. fortfarande liiite tajt men det ser bättre ut! Yaaaay. Man får försöka göra det bästa av situationensmiley Gårdagens ryggpass gick väl helt OK. För att vara så trött som jag var. Tränade med John, Daniel & Nicklas. For sen till T.E Sports & fick mitt nya träningsschema & herrejösses vilken träningsvärk som väntar kan jag bara säga. 10 reps 10 set på övningarna. TÄNKE R BENPASSEN. och jag ska ha samma vikter på alla set. (Jag får ju ständigt nya scheman så det är ganska kul) Men just benböjen. Så MÅNGA. Mamma Mia!  Ska hämta Kartonger idag av Etienne. Supersnällt av han! Så jag kan börja packa redan nu för flytten! Så allt går fort & smidigt när inflyttning väl ska ske!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.