Är det inte ganska roligt egentligen?Att man inte kan hantera en sån enkel sak som mat? Alltså föda. Som ska göra så man orkar genom dagen? Bensin liksom. Eller nu gör jag ju det. Men att MAT en sån basic grej kan skapa sånt beroende? Sån stark känsla. Jag kan inte påstå när jag haft mina dåliga stunder att jag mått bättre när jag ätit dåligt. Jag är inte en av dom. Snarare tvärtom. Har kunnat sitta & gråta & äta samtidigt. Ont i magen och tryckt ändå. Plågat i mig sjuka mängder. Varför gör man ens så? HAr inte gjort det medvetet för att döva känslor. Snarare bara väckt massa känslor av det? Vet ju inte ens varför. Vill förstå mig på varför &  Varför kan vissa människor stoppa den där chipspåsen i skåpet och låta den ligga där i flera dagar. Tillochmed GLÖMMA DEN? (trust me skulle ALDRIG glömma en chipspåse) Någon som känner igen sig?

5 perfekt dietveckor har flytit på utan nå problem. MEN så idag. ungefär vid kl 18. Gick jag fram till kylen öppnade. stängde. gick runt i lägenheten.. öppnade igen. och stängde.& varje gång så fanns det lika lite i mitt kylskåp!  Satte mig i soffan PÅ mina händer. Mina händer under röven så jag inte skulle heva upp dom ett litet tag. Usch jobbig dag helt enkelt! Men bara bita ihop. Upp på den där morgonprommisen imorgon och starta dagen med ett leende (vem försöker jag lura?) Åh jag har sånt craving idag så jag gråter haha. Också sitter jag & gråter till Biggest Looser också. Undra om det är ngt PMS här ? :D Nä jag går & sover bort detta sug på vadfan det nu än är för dåligheter. Det går över. Det gör det alltid. För jag har hopp & tror att det kommer gå. Längtar till torsdagens pass med Danne. Behöver plågas lite känner jag mina egna pass går sisådär styrkemässigt. Upp kl 05:30 imorgon.. Längtar som få till den 1:a maj nu. Få flytta och börja om. Nystart och närmare jobbet och gymmen :)   Oj vilket svammelinlägg detta blev haha. Var tvungen tömma huvudet på tankar. Fingrarna var tvungen att göra något istället för att vrid aom bilnyckeln och fara till ICA! Tack Pontus för det fina stödet.

PS! Du kommer bli en stor inspiration för många Markus!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.