20130407-121336.jpg

Nästan 5 veckors diet har gjort att jeansen gled gled på idag!, nu jobbar jag mig vidare mot nästa! Sist jag kunde ha jeansen var dec 2011… Det komiska? Jag väger mkt mer nu!

Vilat i veckan hann bara 1 morgonprommis sen kom halsont så blir nog Inge höjdarresultat på vågen på onsdag. :) fortfarande inte ätit nå gottis dock kycklingsallad m. Currydressing & fyfaan så sjuk jag blev av dressingen när jag varit helt utan fett en månad! Avskräckte mig för åtminstone 1 vecka till. :)

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.