20130329-120141.jpg
Startade dagen med promenad med Linda sen fortsatte jag själv! & vem mötte jag om inte min favorit Aurora chopper :D Roger! Surra lite sen hem. Vipps märkte jag att min promenad tog 2 timmar HAHA :) ) helt uppslukad av SR radioapp där man kan lyssna på dokumentärer. Totalt fastnat för en dokumentärserie om missbruk dom spelar i’m från plattan i Sthlm & i Boden där jag bor osv. Hemskt :/ höra hur dom är påverkade & berättar vad dom gör. :( gör ont i hjärtat när dom berättar….hur en tjej går omkring med en svart sopsäck med sin döda killes kläder, hur dom är påverkade och pratar med varandra, när hon säljer sig själv.. nu väntar jag på att mina äggs ska bli klar! Snaaart 1 månad gottisfri!

20130329-135658.jpg

Tagged with:  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.