somnade gott igår kl 19:45 kanske? & jag vaknade upp som en.. jag vet inte vad. Ett MONSTER är det enda jag finner ord för? Inge sug alls på mat egentligen. Inget. FRUKTANSVÄRD huvudvärk & tung i huvudet. Lite småyr. Dricker aldeles för dåligt det vet jag. Så får gå & hinka lite. Tjuvtittade lite på vågen och minus 1 kg hitills står det iaf denna vecka! Nöjd med tanke på att jag bara gjort 2 promenader än så.. om jag överlever denna hemska dag. & Helgen, så har jag klarat 3 veckor utan att ha intagit något dåligt i form av snask, gotta, mat som inte tillhör diet.

Tror ni jag klarar det? Idag känns det som att chansen är typ 0,2 % Haha.

Share →

4 Responses to Vem vaknade jag upp som imorse?

 1. Em skriver:

  Duktig du e:) 3 veckor utan onyttigt vettefan om jag hade kunnat hålla..har fått ovanan att äta nån liten bit choklad varje dag, det är min metod mellan att inte klara av att sluta helt & ändå låta bli att köpa hem stora massor & sluka;)

  • Saraisaksson skriver:

   Taack snälla du ! =) Jag överlevde så inne på fjärde nu :D Ja alltså alla metoder som funkar är ju bra! gäller ju att hitta sitt sätt! =) Kämpa på! ;)

 2. Ragwald Den förskräcklige skriver:

  klart man vaknar sådär om man inte äger en Harley
  köp en Harley så ser du att livet e lättare på morgon
  lovar ;(

  • Saraisaksson skriver:

   Hahahaha! Jo tjena! mig på en Harley!, vilken syn! =).. Trafikkaos AB när jag ligge ri 40 km/h livrädd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.