20130318-080136.jpg

Minus prick 2 kg denna vecka. Totalt -4,3 kg sen 4: e mars..

 

Helgen i bilder som ni ser! :) HAr ju ändå uppdaterat i helgen som jag inte brukar! Jobbat på T.E sports, kul att folk börjar handla lokalt! det gör ju att vi kan ta in träningskläder i framtiden, fler märken osv! Bara fortsätta! Gjorde Proteinbrownie. Blev bjuden hos Malin när vi hade lite kvalitétid på en proteinpudding(?) med bär & lättkesella. slurpat lite Celsius. Så det vart helgens gotta :) Ingen morgonpromenad idag tycker inte om att gå på måndagar. Gårdagens pass … Har ju nytt schema och måste erkänna det känns lite flummigt att köra få reps & många set. Jag får ju ständigt nya scheman för att inte stå still med styrkan. nu har jag mkt negativa & få reps för att bibehålla styrka under dieten. Är bara ngn vecka sen tillbaka till vanliga :) Trodde inte jag skulle få träningsvärk men jodå. och slut bev jag. Samma sak förra veckan. Nåni det blir nog bra så länge man har träningsvärk så :)

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.