Plötsligt händer det?!!
Huvtröjan bara gled på. Jag är med andra ord ganska precis där jag var i december. Bra då är det bara fortsätta. Glad Sara !! Pepp inför träningen & ber till Gud jag får igång bilen. Matlådorna är fixade. Torskis & ris i massvis!

20130317-153751.jpg

Tagged with:  
Share →

4 Responses to Whop whop!!

 1. Maria skriver:

  Hej Sara! Grattis till nedgången! Din blogg peppar mig så otroligt! Kan du inte skriva lite mer om din vikt, längd och mått? :) skulle vara roligt och veta :) bra jobbat och fortsätt lyft tungt! :)

  • Saraisaksson skriver:

   Hej Maria !=) Tusen tack gulliga du! :) jag kommer skriva mer om vikt sen men just nu när jag precis satt igång igen så vill jag inte fokusera för mkt på det. känna ngn press osv. så det kommer :) skulle tro om typ en månad jag börjar med det! :) kommer ju självklart heva upp sen bilder hur jag såg ut i början och före/efetr bilder! :) Kämpa på med träningen läste lite av din blogg kraam!

 2. Juan skriver:

  Congrats Sara!

  little by little things are getting better and better :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.